Bouwmaat biedt mbo-studenten gratis ticket voor BouwBeurs

Wie een mbo-opleiding volgt in bijvoorbeeld techniek of bouw kan begin februari gratis naar de BouwBeurs in Utrecht.

De BouwBeurs vindt in de week van maandag 6 februari 2023 plaats in de Jaarbeurs in Utrecht. Tijdens de jaarlijkse beurs komen bouwprofessionals uit heel Nederland naar Utrecht om te leren over de nieuwste ontwikkelingen in de bouw. De beurs is zeker interessant voor mbo-studenten van technische of bouwkundige opleidingen. Ook studenten detailhandel en ondernemen kunnen interessante ervaringen opdoen.

Gratis ticket

Bouwmaat, een groothandel in bouwmaterialen, biedt mbo-studenten de kans om gratis de beurs te bezoeken. Het bedrijf nodigt studenten in het bijzonder uit de eigen stand op de beurs te komen bezoeken. In de stand vertellen recruiters graag over de mogelijkheid van een stage of baan bij Bouwmaat. Het gratis ticket kunnen studenten hier krijgen.

Programma

Tijdens de hele week van maandag 6 tot vrijdag 10 februari vinden er tal van interessante workshops en lezingen plaats over innovatieve ontwikkelingen in de bouwwereld. Er is daarbij veel aandacht voor ontwikkelingen die met duurzaamheid te maken hebben, zoals warmtepompen en energiezuinig bouwen.

Kijk hier voor meer informatie over het inhoudelijke programma tijdens de Bouwbeurs