Contact

MBO•today is een uitgave van de Stichting Media Beroepsonderwijs. MBO•today informeert op onafhankelijke wijze over ontwikkelingen binnen het middelbaar beroepsonderwijs. MBO•today is gelieerd aan de MBO•krant en aan de Beroepsvereniging van mbo-opleiders (bvmbo). Mailadres redactie: info@mbo-today.nl


De MBO•krant

De MBO•krant is een uitgave van de Stichting Media Beroepsonderwijs. De krant verschijnt 4x per jaar in een oplage van ongeveer 20.000 exemplaren. Stuur een mail voor een (proef-) abonnement.


Redactie MBO•krant

Rutger Zwart (Hoofdredacteur)
Twan Stemkens (TSt Communicatie)
Olaf van Tilburg (Ravestein & Zwart)

Mailadres redactie: info@dembokrant.nl

Privacy-verklaring
De Stichting Media Beroepsonderwijs, gevestigd te Nijmegen, respecteert de privacy van de bezoekers van www.mbo-today.nl en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Verwerking van persoonsgegevens gebeurt in overeenstemming met de eisen van de Algemene Verordening Gegevensbescherming. Voor het versturen van nieuwsbrieven maken wij gebruik van Mailchimp. Lees hier meer over de privacyregels van Mailchimp. De nieuwsbrief wordt verstuurd aan abonnees die zich persoonlijk aangemeld hebben. Iedere nieuwsbrief bevat een link waarmee een abonnee zich kan afmelden. Het abonneebestand van de nieuwsbrief wordt niet aan derden verstrekt. Alle gegevens die worden uitgewisseld via onze website, worden versleuteld met SSL-beveiliging. Wij behouden ons het recht voor deze privacy-verklaring aan te passen. Wijzigingen worden op deze website gepubliceerd.

Vers van de pers!

 

mbo-today-BVMBO

 

 

Dossiers

Op de dossierpagina's worden actuele thema's gevolgd, zoals het Lerarenregister.

 

Elke week het laatste nieuws

Elke week het belangrijkste mbo-nieuws in uw mailbox? Klik hier naast: Nieuwsbrief

 

Special internationalisering in het mbo

 

Terugblik Dag van het mbo