BVMBO organiseert inspiratie-event voor mbo-opleiders

De beroepsvereniging van mbo-opleiders (BVMBO) organiseert op donderdag 14 december een middag waar docenten en instructeurs inspiratie kunnen opdoen en hun netwerk kunnen uitbreiden.

Volgens de BVMBO is het inspiratie-event een mooie kans voor docenten en instructeurs om de eigen professionele ontwikkeling te stimuleren, inspiratie op te doen en het netwerk uit te breiden. Tot de sprekers op de bijeenkomst behoort onder andere onderzoeker Pieter Baay. Hij zal zijn visie op onderwijs geven en de aanwezigen motiveren om nieuwe wegen in te slaan. Cabaretier Joep van Deudekom is ook aanwezig. Hij combineert in zijn optreden humor met inhoud.

Professionele groei

Bezoekers van het event hebben de kans hun onderwijsvaardigheden te verbeteren en als professional te groeien. Er zal aandacht zijn voor de nieuwste ontwikkelingen in het mbo-onderwijs. Het gaat zowel om innovatieve ideeën als om praktische toepassingen. Tijdens de dag kunnen docenten collega’s uit het hele land ontmoeten en ervaringen delen.

Inschrijven

Voor leden van de beroepsvereniging is het event gratis. Niet-leden betalen 99 euro. Aanmelden voor de bijeenkomst kan hier. Het aantal beschikbare plaatsen is beperkt.