Campagnes Skills-vakwedstrijden

Skillscampagne

Tijdens de officiële kick-off van Skills Heroes op donderdag 4 juni werden twee nieuwe promotiecampagnes gepresenteerd: een zomercampagne, waarbij de WorldSkills centraal staan, en de campagne voor het nieuwe schooljaar.

Skills Heroes zijn dé nationale vakwedstrijden voor mbo’ers. De editie van najaar 2014 was een groot succes. Na afloop kregen 14 kandidaten het aanbod om deel te nemen aan de WorldSkills 2015 in São Paulo (Brazilië) van 11 tot 16 augustus 2015. De kwalificatiewedstrijden voor de volgende editie van Skills Heroes zijn tussen november 2015 en januari 2016.

YouTube
Tijdens de Skills Heroes kick-off werden twee nieuwe promotiecampagnes gepresenteerd; de zomercampagne en de campagne voor het nieuwe schooljaar. De zomercampagne start vanaf 6 juli en promoot de YouTube serie, gepresenteerd door bekende YouTuber en ‘Gierige Gast’ Niels. Hierin volgt hij de WorldSkills kandidaten met grappige stuntacties en serieuze interviews over hun deelname en over vakmanschap. Klik hier alvast voor de promo van de YouTube serie.

Daarnaast worden er in juni en september tours georganiseerd langs mbo-scholen door heel Nederland om de Skills Heroes te promoten.

Een verslag van de Skill Heroes kick-off kun je lezen in de komende MBO●krant, die vanaf 15 juni verspreid wordt.

Geplaatst op 9 juni 2015 terug naar vorige pagina

mbo-today-BVMBO

 

 

Dossiers

Op de dossierpagina's worden actuele thema's gevolgd: • MBO City 2016 • Lerarenregister Excellent Vakmanschap • Actieplan MBO    

 

Elke week het laatste nieuws

Elke week het belangrijkste mbo-nieuws in uw mailbox? Klik hier naast: Nieuwsbrief

 

19 november: Dag van het mbo

Alvast in de stemming komen? Bekijk dan de terugblik!