Expeditie versterkt de dialoog binnen het onderwijsteam

Teamleiders in het mbo hebben de taak om tot een goede ‘teamdialoog’ te komen. Om hen hierbij te ondesteunen start SOM de e-mailexpeditie ‘Op naar een betere dialoog binnen het team’. Deelnemers krijgen handvatten voor het versterken van de samenwerking binnen het team.

Weet jij wat er in jouw team speelt? Een veilige en open dialoog voeren in het team is belangrijk. Zo creëer je een omgeving waarin aandacht is voor vraagstukken die spelen bij de teamleden. Ook kom je tot afspraken die bijdragen aan een gezond en veilig werkklimaat. In de e-mailexpeditie ‘Op naar een betere dialoog binnen het team’ krijgen teamleiders hiervoor handvatten.

Aanpak

In de gratis e-mailexpeditie  krijgen teamleiders wekelijks mails met praktijkgerichte video’s, concrete opdrachten en handige tips. Je krijgt inzicht in verschillende stijlen van leidinggeven en in je eigen stijl van leidinggeven. Je leert met kant-en-klare vragen de dialoog in het team op gang te brengen en de betrokkenheid naar een hoger niveau te tillen.

Webinar

Op vrijdag 8 oktober vindt van 10.00 tot 11.00 uur een webinar plaats over deze e-mailexpeditie. Tijdens het webinar geven de organisatoren meer informatie over het belang van een goede teamdialoog en over de e-mailexpeditie. De organisatie is in handen van de Stichting Onderwijsarbeidsmarktinformatie MBO (SOM).

Aanmelden voor de e-mailexpeditie of voor het webinar kan hier.