Finalisten beste leerbedrijf en praktijkopleider bekend

De finalisten van de verkiezingen van het beste leerbedrijf en de beste praktijkopleider zijn bekendgemaakt. Op donderdag 24 november worden de winnaars bekendgemaakt tijdens de Dag van het mbo.

Om het belang van leren in de praktijk te benadrukken organiseert SBB elk jaar een verkiezing van het beste leerbedrijf en de beste praktijkopleider. Uit de voordrachten zijn voor alle acht sectoren één leerbedrijf en één praktijkopleider gekozen. Een nadere selectie heeft voor beide categorieën tot drie finalisten geleid.

Finalisten
De drie finalisten in de verkiezing ‘beste leerbedrijf 2016’ zijn supermarkt Plus (Eibergen), beveiligingsbedrijf Rivas (Gorinchem) en Metnils Interieur Maatwerk (Utrecht). De drie finalisten voor ‘beste praktijkopleider’ zijn Jeroen van der Haas van de Numac Groep uit Venray, Marrigje Mesker van de Nederlandse Vereniging voor directeuren en commissarissen en René van Tol van goudsmid Van Tol & Breet uit Den Bosch.

Verkiezing
De uiteindelijke verkiezingen van de winnaars vindt donderdag 24 november plaats in Cinemec te Ede. Op die dag vindt aansluitend aan MBO City zowel de verkiezing van de Uitblinker 2016 als die van de beste praktijkopleider/leerbedrijf plaats.