In gesprek met de minister?

Op 5 oktober, de Dag van de Leraar, organiseert het ministerie van Onderwijs een online semninar met minister Jet Bussemaker en staatssecretaris Sander Dekker. Iedereen kan thuis vanachter de computer meedoen.

Tijdens het webinar gaan docenten live in gesprek met minister Bussemaker en staatssecretaris Dekker over hun ervaringen met het leraarschap. Door je in te schrijven, kun je het gesprek niet alleen online volgen, maar ook de inhoud meebepalen. Je kunt bijvoorbeeld polls beantwoorden en live in de uitzending vragen stellen aan de minister, de staatssecretaris of andere docenten. De kans om eindelijk eens die ene vraag aan de minister of de staatssecretaris te stellen!

In gesprek
De minister en staatssecretaris van Onderwijs willen via het webinar vooral in gesprek komen met leerkrachten. Zij zijn benieuwd hoe zij hun beroep uitoefenen, waar ze in hun dagelijkse werkzaamheden tegenaan lopen en hoe ze de toekomst van het onderwijs zien. Maar uiteraard bepalen de deelnemers aan het webinar zelf de inhoud. Alle docenten uit het basisonderwijs, voortgezet onderwijs, speciaal onderwijs en het mbo zijn welkom. Aanmelden is gratis, en je kunt op elk moment in en uit de uitzending ‘stappen’.

De praktische informatie op een rij:
Wat? Webinar: Leraren in gesprek met minister Bussemaker en staatssecretaris Dekker
Wanneer? Maandag 5 oktober 2015, om 16:30 uur.
Duur: maximaal 60 minuten
Klik hier om je aan te melden
Heb je nog vragen? Stuur een mailtje naar lerarenagenda@minocw.nl.