Kennisrotonde: snel antwoord op vragen over NP Onderwijs

De ‘Kennisrotonde’ is een loket voor snelle beantwoording van vragen over onderwijs. Iedereen die werkt in het onderwijs kan gebruik maken van het loket.

Inmiddels kregen al bijna 600 onderwijsprofessionals een antwoord op hun vraag aan de Kennisrotonde. Via de website van de rotonde zijn al deze vragen en antwoorden terug te lezen. Iedereen die werkt in het basisonderwijs, het voortgezet onderwijs, het (voortgezet) speciaal onderwijs, het middelbaar beroepsonderwijs, de lerarenopleiding of de volwasseneneducatie, kan vragen stellen. Deze vragen beantwoordt de Kennisrotonde met wetenschappelijk gefundeerde inzichten over wat wel en wat niet werkt. De service is onderdeel van het Nationaal Regieorgaan Onderwijsonderzoek (NRO).

Kosteloos

Heb jij ook een onderwijsvraag waarop je een wetenschappelijk gefundeerd antwoord wil krijgen? Stel deze dan zelf of samen met je team kosteloos aan de Kennisrotonde! Vragen over interventies om (leer)vertraging in te lopen worden nu extra snel, binnen drie weken, beantwoord. Grijp je kans!

Bekijk hieronder een kort filmpje over de Kennisrotonde: