Nieuwe verkiezing ‘Onderwijsteam van het Jaar’

Ook komend jaar organiseert de beroepsvereniging van mbo-opleiders de verkiezing voor het ´Onderwijsteam van het Jaar´. Tot 20 januari kunt u uw favoriete team voordragen.

De beroepsvereniging van mbo-opleiders en de AOb organiseren in 2023 voor de vierde maal de prijs voor het ‘Onderwijsteam van het Jaar’. De jury reikt op 15 mei 2023 tijdens het ‘Ambassadeursgala’ de prijs uit aan het team dat een bijzondere prestatie heeft geleverd. Het kan bijvoorbeeld gaan om een innovatieve oplossing voor een probleem of een initiatief dat de kwaliteit van het onderwijs verbetert.

Nomineren

Iedereen die te maken heeft met het mbo (docenten, studenten, leerbedrijven, ouders) kan een onderwijsteam nomineren. Vindt u bijvoorbeeld dat het team waar u deel van uitmaakt een bijzondere prestatie heeft geleverd? Meld dit team dan uiterlijk vrijdag 20 januari 2023 aan door het formulier van deze link in te vullen of door de QR-code te scannen.

Beroepsjury

De aangemelde onderwijsteams krijgen na 20 januari de opdracht om hun bijzondere prestatie toe te lichten per video-opdracht. Een beroepsjury van docenten selecteert vervolgens de tien beste inzendingen. Deze teams krijgen de kans om in een openbare pitch te laten zien waar zij trots op zijn. Op basis van deze pitch kiest een jury bestaande uit een docent, een student, een schoolbestuurder en een vertegenwoordiger van een leerbedrijf de top 3. Tijdens het ‘Ambassadeursgala’ op 15 mei 2023 krijgt het winnende team de prijs.