Online conferentie over excellentie in het mbo

De jaarlijkse conferentie over excellentie in het mbo vindt ditmaal online plaats. Het centrale thema: de projecten vanuit de aanjaaggelden. Met aandacht voor successen en mislukkingen.

Op dinsdag 27 oktober vindt de online excellentie-conferentie plaats. Deelnemers aan excellentieprojecten kunnen met elkaar ervaringen delen. De projecten die zijn gestart met de aanjaaggelden staan centraal. Het gaat niet alleen om successen, maar ook om de mislukkingen. Vernieuwen gaat niet zonder hobbels. Juist van deze ervaringen is enorm veel te leren.

Faalkunde

En wie kan dit nu beter begeleiden dan Saakje Bakker van het Instituut voor Faalkunde?! Saakje Bakker noemt zich faalkundige, storyteller, trainer en bedrijfskundige. Ze heeft meegeschreven aan het boek ‘Fouten Maken Moed’. Na een inleiding over het nut van fouten maken, leidt ze de gespreksonderwerpen in, die daarna plaatsvinden in een eigen breakout room. Alle breakout rooms hebben een thema, bijvoorbeeld ‘samenwerking onderwijs – bedrijfsleven’, ‘persoonlijke ontwikkeling studenten’ en ‘samenwerking tussen afdelingen of instellingen’. Hoe ga je om met mislukkingen en hobbels die op je pad komen? Juist in de mislukking schuilt vaak de grootste schoonheid.

Belangstellenden kunnen een mail sturen naar info@MBOe.nl. Het aantal beschikbare plaatsen is beperkt. Wie die direct betrokken is bij de aanjaagprojecten krijgt voorrang.