ROC van Twente en FC Twente: nieuw convenant

Het ROC van Twente en FC Twente hebben een nieuw convenant getekend. Beide partijen werken al jaren samen en willen elkaar ook in deze tijden blijven ondersteunen.

ROC van Twente wil de komende jaren met FC Twente activiteiten blijven ontplooien op terreinen als sport, scholing en gezondheid. Als partner ondersteunt ROC van Twente de club door inzet van kennis, menskracht en organisatie. Ook is ROC van Twente preferred supplier van FC Twente op gebied van onderwijs en onderzoek op mbo-niveau.

Maatschappelijke verantwoordelijkheid

John van der Vegt, voorzitter College van Bestuur ROC van Twente, is blij met het nieuwe convenant: ‘Juist in deze tijden is het belangrijk de samenwerking vast te houden met onze partners in Twente, zoals FC Twente. Samen werken we aan verschillende mooie projecten die ook in de toekomst een rol blijven spelen in onze gezamenlijke maatschappelijke verantwoordelijkheid.’

Leeromgeving

Paul van der Kraan, algemeen directeur van FC Twente: ‘ROC van Twente is al jaren een belangrijke partner voor FC Twente. Het is goed dat we deze samenwerking vorm kunnen blijven geven en we studenten ook de komende jaren een leeromgeving kunnen bieden. ROC van Twente is eveneens betrokken bij diverse projecten van Scoren in de wijk in de Twentse gemeenten. Daarnaast is het Johan Cruyff College van het ROC sinds 2009 gevestigd in De Grolsch Veste. Diverse spelers van de FC Twente/Heracles Academie volgen hier hun opleiding.’

Foto: Marco Behrens (Manager Commerciële Zaken FC Twente), John van der Vegt (voorzitter college van bestuur ROC van Twente), Paul van der Kraan (Algemeen Directeur FC Twente)