Skills Swap: studenten wisselen van vak

Twee studenten van verschillende opleidingen gaan met elkaar de strijd aan. Dat is de formule van ‘Skills Swap’. De wedstrijden zijn op YouTube te zien.

Skills Swap is een nieuwe YouTube-reeks waarin elke week twee studenten van dezelfde mbo-instelling, maar uit een verschillend vakgebied, met elkaar de strijd aanbinden. De studenten die gaan swappen krijgen een opdracht uit het vakgebied van de tegenstander. Tijdens het uitvoeren van de opdracht krijgt de student van presentator Mitchell drie tips, maar één van die tips klopt niet. Lukt het de student toch de opdracht goed uit te voeren? Wie is het beste in het vakgebied van de ander?

Motortechniek – Gastvrouw
Alle denkbare swaps zijn mogelijk. Zo ruilt in de allereerste aflevering student Gastvrouw Anouk een dagje met student Motorfietstechniek Lucy. Elke woensdag is een nieuwe aflevering te zien. Meer weten: ga naar www.skillsswap.nl. Via deze site kunnen je studenten zich ook opgeven voor een swap. Skills Swap is een initiatief van Skills Netherlands.

Meedoen aan de Skills Swap? Meld je hier aan.

Geplaatst op 17 april 2018 terug naar vorige pagina

mbo-today-BVMBO

 

 

Dossiers

Op de dossierpagina's worden actuele thema's gevolgd: • MBO City 2016 • Lerarenregister Excellent Vakmanschap • Actieplan MBO    

 

Elke week het laatste nieuws

Elke week het belangrijkste mbo-nieuws in uw mailbox? Klik hier naast: Nieuwsbrief

 

19 november: Dag van het mbo

Alvast in de stemming komen? Bekijk dan de terugblik!