Stembus voor landelijke uitblinker mbo gesloten

Over twee weken opent CineMec Ede haar deuren voor MBO City, de verkiezing van het Beste Leerbedrijf, de Beste Praktijkopleider én de Uitblinker. De Uitblinkerstembus is vannacht om 00.00 uur gesloten. Maar je kunt de verkiezing nog live bijwonen, er zijn nog last minute tickets te bestellen.

Op 24 november vieren alle ‘stakeholders’ van het mbo – scholen, docenten, studenten (en hun ouders), het bedrijfsleven, onderwijsorganisaties en de overheid – hoe creatief, toekomstgericht en waardevol het middelbaar beroepsonderwijs is. Het programma van MBO City staat al een tijdje online en biedt, zoals elk jaar, een keur aan sprekers uit het onderwijs, cultuur, het bedrijfsleven en de politiek. Last minute beslissers kunnen nog een ticket bestellen. Daarmee kun je ook naar het Uitblinkersgala. Stemmen op je favoriete Uitblinker kan helaas niet meer: de stembus is vannacht om 00.00 uur gesloten.

Op www.ditismbo.nl kun je zien wie in de top-10 beland is en op 24 november de strijd mag aangaan om Landelijk ambassadeur van het mbo te worden.

Alvast in de stemming komen? Bekijk dan het filmpje van dagvoorzitter Toine van Peperstraten.
Toine2