Veel mbo-scholen genomineerd als ‘beste werkgever’

Vandaag zijn de genomineerden voor de verkiezing ‘Beste Werkgever 2015’ bekend gemaakt. Daaronder zitten maar liefst negen mbo-scholen. En ook de MBO Raad is genomineerd.

Het onderzoek naar de ‘Beste Werkgever‘ wordt jaarlijks uitgevoerd door Effectory (gespecialiseerd in medewerkersonderzoek) en Intermediair (de vacaturesite voor hoger opgeleiden). Zij doen dit onderzoek om een objectief oordeel te kunnen vellen over werkgeverschap in Nederland. Op basis van de resultaten van medewerkersonderzoeken worden de honderd beste werkgevers van Nederland gekozen. Op het Beste Werkgevers Event op 6 oktober wordt bekend gemaakt wie de winnaars zijn en wie welke positie op de lijst heeft.

MBO Raad
Daarbij zijn er twee categorieën: bedrijven met meer dan 1.000 werknemers en bedrijven met minder dan 1.000 werknemers. In de eerste categorie zijn onder de vijftig kanshebbers maar liefst vijf mbo-scholen: ROC Friese Poort, Deltion College, Koning Willem I College, ROC van Twente en Noorderpoort. In de categorie ‘bedrijven met minder dan 1.000 werknemers’ hebben het Grafisch Lyceum Utrecht, Hoornbeeck College, SintLucas en De Rooi Pannen een nominatie te pakken. En als top of the bill is in deze categorie ook de MBO Raad genomineerd!