Volg de verkiezing van de nieuwe ambassadeur online

Maandag 17 mei vindt de 20e editie van het Ambassadeursgala plaats. Iedereen kan de feestelijke bijeenkomst online meemaken.

Hoogtepunt van de bijeenkomst is de verkiezing van de landelijk ambassadeur mbo 2021. De afgelopen tijd hebben ruim veertig mbo-ambassadeurs deelgenomen aan de voorrondes. Deze zijn nog via YouTube terug te zien. Het centrale thema van deze voorrondes was dit jaar duurzaamheid. Op maandag 17 mei wordt bekend wie Hendrik de Kok opvolgt als Ambassadeur mbo 2021.

Onderwijsteam

Tijdens de bijeenkomst worden ook nog andere prijzen uitgereikt. Het gaat onder andere om het Onderwijsteam van het jaar. Dit jaar hebben meer dan zeventig teams zich ingeschreven voor deze prijs, die samen met de BVMBO en de AOb wordt georganiseerd. Op maandag 17 mei strijden de tien genomineerde teams om de prijs. Verder reikt Wordskills Netherlands ook dit jaar weer de ‘Berg Award’ uit aan de student die zich bij vakwedstrijden bijzonder onderscheiden heeft.

Ideas on Stage

Vanwege de pandemie zijn de prijzen voor het beste leerbedrijf en de beste praktijkopleider dit jaar op alternatieve wijze georganiseerd. Tijdens het Ambassadeursgala laten negen bedrijven zien hoe zij tijdens de coronaperiode stages hebben kunnen aanbieden. De toeschouwers van het gala mogen bepalen wie dit jaar de Publieksprijs krijgt van ‘Ideas on Stage’.

Meld u aan via deze link, of kijk het Ambassadeursgala op youtube.com/ditismbo