Workshop en extra bijeenkomst Opleider2025

Tijdens de finales van de vakwedstrijden worden voor mbo-docenten interessante workshops georganiseerd. Bijvoorbeeld over: wat moet je als mbo-docent in 2025 kunnen en kennen?

Van 16 t/m 18 maart vinden in de RAI in Amsterdam de finales van de Skills-vakwedstrijden plaats. Tijdens dit evenement strijden de (v)mbo-finalisten om het nationaal kampioenschap in de diverse vakgebieden. Ook als je geen rol als begeleidend docent of expert in de RAI hebt, ben je meer dan welkom op het evenement. Uiteraard kun je de wedstrijden bekijken, maar op donderdag 16 en vrijdag 17 maart worden ook inspirerende workshops voor docenten en praktijkbegeleiders georganiseerd.

Opleider 2025
Ook de BVMBO organiseert een workshop: op donderdag 16 maart 2017 van 13.00 – 14.00 uur kun je interactief aan de slag met Opleider2025. Wat moet je als mbo-opleider in 2025 kunnen en kennen? Welke houding is hiervoor gewenst? En wat is er nodig om die opleider in 2025 te worden? Een verslag van deze workshop vind je daags erna op mbo-today.nl.

Bijeenkomsten
Wil je nog dieper op deze intrigerende vragen ingaan? Meld je dan aan voor een van de bijeenkomsten die Opleider2025 organiseert. De ‘maart’-sessies zitten al zo goed als vol, maar voor de onlangs toegevoegde bijeenkomst op 20 april (specifiek voor opleiders in de zorgsector) zoeken we nog docenten en instructeurs met passie en visie.