De MBO-krant: voortaan volledig digitaal te lezen

De MBO-krant, het kwartaalblad dat sinds 2008 verschijnt, gaat volledig digitaal. Maar niet getreurd: voortaan kan iedereen hier, op MBO-today, terecht voor de achtergrondverhalen, reportages en columns die voorheen in de krant verschenen.

In 2008 verscheen de eerste editie van de MBO-krant. Sindsdien bericht de krant elk kwartaal over ontwikkelingen in en rond het mbo. De krant werd verspreid over een groot aantal mbo-scholen in Nederland. In 2014 kwam daar een zusje bij: de site MBO-today, de MBO-Krant online, zag het levenslicht. In acht jaar tijd is dat zusje uitgegroeid tot een prachtige volwassen vrouw, die inmiddels heel goed op haar eigen benen kan staan. Daarom heeft de redactie van de MBO-krant, met oog voor de potentie van innovatie, besloten de verhalen uit de MBO-krant voortaan hun weg te laten vinden naar MBO-today.

Uitbreiding

Het einde van de MBO-krant betekent een uitbreiding van MBO-today. Een groot deel van de content die voorheen in de krant stond zal voortaan te lezen zijn op deze site. Denk aan achtergrondverhalen, columns, interviews en reportages. Ook zal MBO-today meer dan nu het geval is ruimte besteden aan video’s, fotoverslagen en podcastreeksen. Houd ons de komende tijd dus goed in de gaten! En abonneer je op de nieuwsbrief zodat je zeker niets mist!