Gezocht: Opleiders 2025 (m/v)

Voor het onderwijs van de toekomst, zijn opleiders van de toekomst nodig. Meld je aan voor een van de bijeenkomsten!

Voor het onderwijs van de toekomst, zijn opleiders van de toekomst nodig. Docenten en praktijkopleiders die nieuwe leervormen en opleidingen op het snijvlak van publieke en private samenwerking (willen) ontwikkelen. Creatieve, flexibele bouwers met een gezonde dosis innovatiedrang en een open blik. Trotse, gepassioneerde professionals die niet in uren, maar in mogelijkheden denken. Oftewel: Opleiders 2025. Herken jij je hierin? Of heb je goede ideeën over wat nodig is om als mbo-opleider het beroepsonderwijs van de toekomst te ontwikkelen en te geven? Denk dan mee en meld je aan voor een van onze bijeenkomsten!

Meedenken
Wat zoeken we? We zoeken mbo-docenten of prakijkopleiders die met ons willen meedenken over het beroepsonderwijs van de toekomst en de rol van de opleider daarin. Opleiders die hun ervaringen willen delen en inspirerende ideeën hebben over opleiden in het beroepsonderwijs van de toekomst. Doeners en denkers die aan de basis staan van een innovatief project, leervorm of opleiding waarbij onderwijs en praktijk elkaar omarmen of een dergelijke project willen opstarten.

Toekomst
Wat bieden we? Het project Opleider2025 brengt je in contact met gelijkgestemden en bouwt zo aan een levendige community en een inspirerend platform. Eerste stap daarbij zijn de bijeenkomsten van Opleider 2025 voor zorg, techniek en zorg/techniek. Voor elke bijeenkomst hebben we een bijzondere locatie gekozen waar je live een parel van cocreatie kan bewonderen. Daarna gaan we aan de slag met de inventarisatie van succesfactoren, belemmeringen en aanbevelingen voor alle ‘mbo-stakeholders’ (management/bestuur, het werkveld, politiek) én collega-opleiders. Het doel: de Opleider 2025 nader invulling te geven en helder te maken wat deze nodig heeft om het beroepsonderwijs van de toekomst te kunnen geven. De bijeenkomsten vinden plaats in februari en maart. Elke bijeenkomst start om 15.00 uur en eindigt om 19.00 uur.

Denk mee over de opleider in het beroepsonderwijs van de toekomst en meld je aan. Meer info? Klik hier.