Inschrijving NRO-verbindingsprijzen 2019 geopend

Heb jij als docent of als onderwijsprofessional wetenschappelijke kennis succesvol toegepast in je eigen school of klas? Zoek jij steeds de samenwerking met anderen om onderwijs met onderzoek te verbeteren? Meld je dan nu aan voor de NRO-verbindingsprijzen 2019 en maak kans op een promotiefilm van jouw initiatief én een geldbedrag van 2.000 euro! Aanmelden is mogelijk tot maandag 8 juli.

De NRO-verbindingsprijzen zijn een initiatief van het Nationaal Regieorgaan Onderwijsonderzoek in samenwerking met de Vereniging voor Onderwijs Research (VOR), PO-Raad, VO-raad en MBO Raad. Met de twee verbindingsprijzen – een voor leraren en een voor onderzoekers – worden onderwijsprofessionals en wetenschappers in het zonnetje gezet die door toepassing van wetenschappelijke kennis in de dagelijkse lespraktijk het onderwijs in Nederland verbeteren en vernieuwen.

Drie kanshebbers

Begin september worden uit elke categorie drie kanshebbers bekendgemaakt. Zij mogen allen een promotiefilm over hun eigen project laten maken. Tijdens het NRO-congres op 30 oktober 2019 maakt de jury de twee winnaars bekend. Zij ontvangen bovenop de promotiefilm een geldbedrag van 2.000 euro.

Aanmelden? Ga dan naar de aanmeldpagina voor leraren. Je vindt daar ook meer informatie over de NRO-verbindingsprijzen.