Lancering manifest BVMBO op 16 maart 2017

Op donderdag 16 maart presenteert de BVMBO het MBO-manifest, waaraan de afgelopen tijd zo’n duizend docenten uit het hele land hebben gewerkt.

De lancering van het manifest vindt plaats tijdens een bijeenkomst die de BVMBO organiseert in samenwerking met Leraren met Lef en ROC A12. Deze bijeenkomst is bedoeld voor mbo-docenten die zich willen inzetten voor onderwijsinnovatie. Doel is om samen een plan op te stellen om docenten zoveel mogelijk het heft in eigen handen te laten nemen.

Lef
Inmiddels hebben zich al docenten aangemeld van 20 verschillende mbo-scholen door het hele land (van Amsterdam tot aan West-Brabant). De reacties bij de aanmeldingen zijn enthousiast: ‘Ik zie mezelf als een leraar met lef, maar ik weet niet altijd hoe ik dit kan benutten. Ik ben op zoek naar gelijkgestemden en mooie inspirerende ideeën.’ En: ‘Ik wil graag met collega’s in gesprek om tools in handen te krijgen om docenten te motiveren in beweging te komen en om ze te laten ervaren wat de meerwaarde is om van onderop het onderwijs te ontwikkelen.’

Aanmelden
Wil jij er ook bij zijn als ons manifest wordt gelanceerd? Meld je dan hier aan! De bijeenkomst vindt op donderdag 16 maart plaats, van 16.30 tot 20.30 uur. Locatie: ROC A12, Reehorsterweg 80, 6717 Ede.

Lees ook: MBO-manifest: welke speerpunten kies jij?