Onderwijspioniers in het mbo gezocht!

Ben jij docent in het mbo en heb je ideeën over wat er op jouw school beter kan? Meld je dan aan voor Onderwijs Pioniers. Voor de beste ideeën is een budget van € 4.000,- én ondersteuning in de vorm van coaching beschikbaar. Inschrijven kan tot en met 28 april 2015.

Heb jij ideeën over de ontwikkeling van je vak, het curriculum of de ontwikkeling van je team of de onderwijsorganisatie als geheel? Maar vind je het lastig om dat alleen te doen of heb je ondersteuning nodig om de haalbaarheid van je idee in de praktijk te onderzoeken? Meld je dan aan voor Onderwijs Pioniers. Onderwijs Pioniers helpt om jouw ideeën te realiseren in jouw eigen werkomgevingen en om je ervaringen uit te wisselen met andere Pionierende Leraren. De beste ideeën worden beloond met een budget, begeleiding voor de realisatie en een groeiend netwerk van Pionierende leraren.

Leertraject
Onderwijs Pioniers krijgen een jaar lang een leertraject en worden gecoacht door ervaren leraren. Heb je een idee en wil je meedoen? Voor het schooljaar 2015-2016 hebben we nog een aantal plekken beschikbaar voor mbo-docenten. De inschrijving voor deze sector is daarom verlengd tot en met 30 april, zodat alle docenten de kans hebben om zich aan te melden en hun idee voor beter onderwijs te realiseren. Wees er snel bij!

Klik hier voor meer informatie.