Programma conferentie ‘Excellentie in het mbo’ bekend

Op donderdag 11 mei vindt in Wageningen een conferentie over ‘Excellentie in het mbo’ plaats. Er zijn nog plaatsen beschikbaar!

De conferentie is een initiatief van enkele mbo-scholen die werk willen maken van excellentie in het mbo. Doel van de conferentie is om van elkaar te leren. Het programma van de conferentie is inmiddels bekend.

Workshops
In de ochtend kunnen de deelnemers aan de conferentie in twee ronden workshops bezoeken. Er zijn in totaal zes workshops. Er zijn onder andere workshops over het excellentiebeleid van Rijn IJssel en over een leergang voor docenten. Klik hier voor een overzicht van de workshops.

Presentaties
In de middag zijn er diverse presentaties. Leontien Kragten (ROC Midden Nederland) gaat onder andere in op de mogelijkheid om in het mbo cum laude af te studeren. Ook zijn er presentaties over internationaliseren en het excelleren van docenten. Iedere deelnemer kan twee presentaties bezoeken. Klik hier en hier voor een overzicht.

Er zijn nog plaatsen beschikbaar voor deze gratis conferentie. Klik hier om in te schrijven. Kunt u er niet bij zijn? Geen nood! Op MBO-Today verschijnt daags na de conferentie een verslag met de hoogtepunten.

Lees ook: Conferentie over excellentie in het mbo

Geplaatst op 3 mei 2017 terug naar vorige pagina

mbo-today-BVMBO

 

 

Dossiers

Op de dossierpagina's worden actuele thema's gevolgd: • MBO City 2016 • Lerarenregister Excellent Vakmanschap • Actieplan MBO    

 

Elke week het laatste nieuws

Elke week het belangrijkste mbo-nieuws in uw mailbox? Klik hier naast: Nieuwsbrief

 

19 november: Dag van het mbo

Alvast in de stemming komen? Bekijk dan de terugblik!