Slotmanifestatie Netwerkschool

Wat heeft vijf jaar Netwerkschool opgeleverd? Wat zijn de ervaringen van studenten, docenten, projectleiders en andere betrokkenen? Benieuwd naar de antwoorden? Kom dan naar de slotmanifestatie van de Netwerkschool op donderdag 23 april.

Het begon in 2006 als een gedachte-experiment, waarbij betrokkenen, onder leiding van de Argumentenfabriek, brainstormden over de ideale school. Eind mei 2010 werd het startschot gegeven voor de uitvoering van de plannen. En nu, vijf jaar later, is het tijd om de balans op te maken. Op donderdag 23 april vindt in Orpheus (Apeldoorn) de slotmanifestatie van de Netwerkschool plaats.

Jet Bussemaker
Tijdens de manifestatie blikken docenten, leerlingen en beleidmakers terug op de ervaringen die de afgelopen jaren zijn opgedaan. Ook Jet Bussemaker, minister van Onderwijs, en Els de Ruijter, Coördinerend Inspecteur voor het Onderwijs, geven acte de présence. In de middag zijn er workshops waar docenten en leerlingen hun ervaringen delen. Klik hier voor aanmelden, er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar.