Team NL: alternatieve afsluiting EuroSkills

De Europese kampioenschappen vakmanschap konden vorig jaar geen doorgang vinden. Hoewel er dus geen medailles zijn te vieren, is er wel alle reden om de leden van Team NL in het zonnetje te zetten. Op donderdag 25 februari vindt daarom een feestelijk afsluitend programma plaats.

Tijdens de alternatieve afsluiting van EuroSkills worden de leden van Team NL in het zonnetje gezet. De jonge vakmensen die Nederland vertegenwoordigen bij internationale vakwedstrijden hebben vaak honderden uren in hun voorbereiding gestoken. Het is dan een grote teleurstelling als de wedstrijden in het Oostenrijkse Graz niet kunnen doorgaan. Toch zijn de inspanningen niet voor niets geweest: de opgedane ervaringen kunnen de teamleden zeker gebruiken in het vervolg van hun loopbaan.

Enthousiasme

Tijdens de feestelijke bijeenkomst donderdagavond wordt er volop aandacht besteed aan de ambitie en het enthousiasme van de vakmensen. Tot de aanwezige gasten behoren Jacco Vonhof van MKB Nederland en minister Van Engelshoven.

Aanmelden

Op de website van WorldSkills Netherlands kun je je aanmelden voor het volgen van de uitzending. Na registratie kun je meedoen aan de interactieve quiz en tijdens de uitzending met andere kijkers in contact komen.