Vier teams Albeda genomineerd voor onderwijsteam van het jaar

Vier teams van het Albeda College zijn genomineerd voor de titel ‘onderwijsteam van het jaar’. De winnaar van de wedstrijd wordt bekendgemaakt tijdens het Ambassadeursgala op 13 mei.

Maar liefst vier teams van Albeda zijn in de race voor de titel ‘onderwijsteam van het jaar 2024’. Een jury maakt op 22 maart bekend welke tien teams naar de volgende ronde gaan. Deze tien teams krijgen de kans om in een openbare pitch te laten zien waarom zij het verdienen om ‘onderwijsteam van het jaar’ te worden. Op basis van deze presentaties kiest de jury, bestaande uit een docent, een student, een werkgever en een bestuurder, een top drie. Op 13 mei 2024 maakt de jury tijdens het Ambassadeursgala in het Orpheus Theater in Apeldoorn de uiteindelijk winnaar bekend. De organisatie van de verkiezing is in handen van de Algemene Onderwijsbond (AOb) en de Beroepsvereniging opleiders MBO (BVMBO).

Erkenning

Simone Frederiksz, lid van het college van bestuur van Albeda, ziet de nominatie van de teams als een erkenning voor hun prestaties: ‘De teams van Albeda hebben zich genomineerd door mooie prestaties neer te zetten. De nominaties zijn een ware erkenning voor hun toewijding aan studenten en hun innovatieve benaderingen. Wij zijn trots op onze collega’s!’

Lees hier meer over de teams van Albeda die zijn genomineerd

Lees ook: Wie wordt onderwijsteam van het jaar 2024?