Voorstellen gevraagd voor conferentie keuzedelen

Op 13 oktober vindt de conferentie ‘Onderweg met keuzedelen’ plaats. Ervaringsdeskundigen kunnen tot en met 2 juni voorstellen indienen voor onderwerpen die tijdens de conferentie aan de orde komen.

Sinds dit jaar zijn alle mbo-scholen aan de slag met keuzedelen. Om scholen te laten leren van elkaars ervaringen organiseren de MBO Raad en de regieorganisatie Herziening MBO de conferentie ‘Onderweg met keuzedelen’. De conferentie is dé plek om ervaringen te delen en vooral samen oplossingen te vinden. Er is ruimte om terug te blikken, maar ook om te dromen over de toekomst. Ook worden vraag en aanbod van leermiddelen en examenproducten bij elkaar gebracht. Kortom: de dag staat in het teken van halen én brengen om jou en je collega’s een concrete stap verder te helpen. Reserveer dus 13 oktober vast in je agenda!

Voorstellen
Voor de invulling van het programma wil de organisatie graag de inzet en kracht van ervaringsdeskundigen benutten. De organisatie is op zoek naar uitdagingen, oplossingen en praktijkvoorbeelden. Deelnemers kunnen een voorstel indienen tot en met 2 juni 2017 via een online formulier, te vinden op de website van de conferentie.

Thema’s
Tijdens de conferentie kunnen alle aspecten die te maken hebben met het werken met keuzedelen aan bod komen: van de vraag naar keuzedelen tot het aanbod in het register, van de ervaringen in de klas tot het examineren. Met het door jou gekozen thema ga je aan de slag. Daarbij kies je voor één van de twee soorten sessies: Kennis delen of Aan de slag.

Meer weten?
Wil je meer weten over de thema’s, soorten sessies en hoe je een voorstel indient? Lees dan verder op de website of neem contact met ons op!

Lees ook: Al meer dan 600 keuzedelen beschikbaar