Informatiebijeenkomsten cross-over opleidingen

Met het experiment cross-over kwalificaties kunnen mbo-scholen zelf experimentele opleidingen ontwikkelen. Over de mogelijkheden organiseert het ministerie van Onderwijs in april 2 informatiebijeenkomsten.

De informatiebijeenkomsten zijn bedoeld voor zowel mbo-scholen als bedrijven die geïnteresseerd zijn in opleiden voor cross-sectorale beroepen en de mogelijkheden die een cross-over kwalificatie daarbij kan bieden.

Programma
Tijdens de interactieve bijeenkomst informeren OCW, DUO en SBB u over het besluit, de aanvraagprocedure en de beoordeling van de aanvragen. Daarnaast kunt u met collega’s uit het mbo en het bedrijfsleven in gesprek gaan over de kansen van cross-over kwalificaties. Ook kunt u bespreken wat u, buiten de experimenteerruimte, nodig heeft om een cross-over opleiding tot een succes te maken.

Aanmelden
De bijeenkomsten vinden plaats op dinsdagmiddag 12 april bij ROC De Leijgraaf in Veghel en op donderdagmiddag 21 april bij AOC De Groene Welle in Zwolle. Meld u aan door een e-mail te sturen naar muo@duo.nl (onder vermelding van “informatiebijeenkomst experiment cross-overs mbo”, de voorkeursdatum van de bijeenkomst, uw naam en uw instelling). Na aanmelding ontvangt u een ontvangstbevestiging. Het volledige programma en een routebeschrijving ontvangt u begin april.