Laatste dag om Leraar van het Jaar te nomineren

Studenten, docenten en ouders kunnen tot en met vandaag hun favoriete docent nomineren voor Leraar van het Jaar 2018. Het is de bedoeling dat deze verkiezing, georganiseerd door de Onderwijscoöperatie, bijdraagt aan een positief imago van het beroep.

Tijdens de verkiezing wordt per onderwijssector (po, so/vso, vo en mbo) een winnaar gekozen. Die mag zich vervolgens een jaar lang ambassadeur noemen. Dat betekent onder andere dat zij hun inspiratie en passie uitdragen en delen met de rest van docerend Nederland. Daarmee draagt de verkiezing bij aan een positief imago van het beroep en wordt de kwaliteit van de beroepsgroep onder de aandacht gebracht.

Lerarencongres
De uitslag wordt bekendgemaakt op het Lerarencongres dat begin oktober plaatsvindt. Leraren aanmelden kan tot en met 8 mei via deze link. De winnaars van 2017 en dus huidige Leraren van het Jaar zijn Tjeerd van den Elsen (po), Christa Rietberg (so), Didy Pijpker (vo) en Conrad Berghoef (mbo).

Lees ook: Wie wordt de nieuwe Leraar van het Jaar?

Geplaatst op 8 mei 2018 terug naar vorige pagina

mbo-today-BVMBO

 

 

Dossiers

Op de dossierpagina's worden actuele thema's gevolgd: • MBO City 2016 • Lerarenregister Excellent Vakmanschap • Actieplan MBO    

 

Elke week het laatste nieuws

Elke week het belangrijkste mbo-nieuws in uw mailbox? Klik hier naast: Nieuwsbrief