Skills The Finals: 21 en 22 maart in Den Bosch

Op donderdag 21 en vrijdag 22 maart vinden in de Brabanthallen in Den Bosch de finales plaats van de Nederlandse vakwedstrijden. Iedereen kan het evenement gratis bezoeken.

Twee dagen lang strijden honderden jongeren in zo’n vijftig verschillende richtingen om de beste te worden in hun vakgebied. Via diverse voorrondes en kwalificatiewedstrijden hebben de finalisten zich voor de eindstrijd geplaatst. De finalewedstrijden vinden bijna allemaal plaats in de Brabanthallen in Den Bosch. De wedstrijden vinden op donderdag en vrijdag plaats. Bij de prijsuitreiking (vrijdag 19.00 uur) horen de deelnemers wie zich Nederlands Kampioen mag noemen.

Experience

Tijdens de twee wedstrijddagen vindt er ook een groot beroepenevenement plaats. Jongeren die zich oriënteren op een beroepskeuze kunnen kennismaken met negen ‘werelden’. Bezoekers kunnen in deze werelden kennismaken met verschillende beroepen.

Gratis tickets

Zowel het beroepenevenement als de wedstrijden zijn voor geïnteresseerden gratis te bezoeken. Aanmelden kan via deze link.

Lees hier alles over de vakwedstrijden

Lees ook: LOB Experience: nog beter oriënteren op beroepen